За нас

Сингулар груп (Singular Group) е грузиска компанија основана во 2010 година. Три години подоцна, Сингулар е најбрзо растечка и една од најголемите компании за софтверски апликативни иновации во целиот Кавказиски регион со 50 вработени и интернационални амбиции и можности и со креирана компанија во Македонија. Деловните сегменти во кои Сингулар ги нуди своите услуги и решенија се : банкарскиот сектор, апликациите на Facebook платформата, развој на игри на среќа...

Повеќе »

Вработувања

Големите амбиции на менаџерскиот тим на Сингулар континуирано иницираат потреба за создавање и проширување на развојниот капацитет на компанијата. Проверете ги актуелните слободни места за кои нудиме вработување...Повеќе »

Галерија

Ѕирнете во нашиот работен простор лоциран во центарот на Скопје што ќе ви помогне да ја визуелизирате нашата работна средина. Добриот интериер не е тој што сам по себе ги испорачува деловните вредности во нашето работење, но придонесува за добриот тим да биде уште подобар во создавање одлични решенија што се наш примарен фокус...Повеќе »

Датум:

Singular @ Java2Days 2014 во Софија

Singular будно ги следи  технолошките конференции во регионот преку испраќање на свои претставници, сè со цел следење на новите технолошки трендови. Така, за прв пат оваа година двајца наши сингуларци беа дел од конференцијата  Java2Days,  што се одржа во Софија од  17 до 19 Ноември. На конференцијата се презентирани последните трендови што би можеле да […]


Повеќе...
Датум:

Singular @ Java Day 2014 Скопје

Утре (22.11.2014) се одржува Java Day 2014 во Скопје. Покрај тоа што дел од тимот на Singular ќе биде присутен на овој настан за да слушне за трендовите поврзани со технологиите што Singular ги употребува за реализација на решенијата, оваа година Singular учествува и како некој што ќе сподели искуство и информации со заедницата преку […]


Повеќе...
Датум:

Сингулар вработува!

Доколку те интересираат информатички технологии и развој на софтвер, а воедно твојата потреба за работно место е тоа да биде пријатно место за работа и   ако ти е важно да имаш добри соработници и колеги, тогаш Сингулар Груп е корпорација во која би сакал да работиш. Ние вработуваме UI developer, PHP developer и Java developer


Повеќе...
Датум:

Реализирано првото решение на Сингулар Груп – Македонија

   Интернационалниот тим на Сингулар го реализираше решението за спортско обложување на Интернет „SportsbookV2“, што минатиот месец (Октомври 2014) беше пуштено во употреба на Грузискиот и Казакстанскиот пазар. Решението обезбедува долга листа спортови и спортски настани за обложување. Можностите за обложување се големи. Бројот на коефициенти што може да се одберат на некои спортските настани […]


Повеќе...